Detergenti / dezinfectanti 

In aceasta categorie se afla 9 produse.
Detergent destinat curatarii zilnice a vasului de toaleta si a pisoarelor. Ambalaj conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey.
  Detergent concentrat destinat igienizarii tuturor suprafetelor tari. Ambalare destinata utilizarii cu sistemul de dozare Divermite.
   Detergent multi-suprafete si suprafete vitrate. Ambalaj conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey.
Detergent pentru spalarea manuala a vaselor. Ambalaj conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey.
     Suma Bac D10 este un detergent dezinfectant concentrat destinat curatirii si dezinfectarii simultane a suprafetelor.
    Suma Total-conc D2.4este un detergent universal foarte concentrat, adecvat pentru curatarea manuala a tuturor suprafetelor din bucatarie. 
    Sprint Glass-conc este un detergent concentrat destinat unei curatari care nu lasa urme pe sticla, oglinzi si alte suprafete de lucioase. 
  Sani Cid-conc este un detergent concentrat cu acid citric pentru curatarea zilnica a tuturor suprafetelor lavabile din grupurile sanitare.
Dezodorizant pentri camere conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey. Elimina mirosurile neplacuta lasand in urma senzatia de aer curat proaspat.
Afisare 1 - 9 din 9 produse