Lista produselor marca Vileda Professional

per pagina
14,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 pachet (2buc)     Burete abraziv pt vase Inox PowerPad,  ste un burete al carui inveliș extern este realizat dintr-o spirala din metal inoxidabil de inalta calitate.
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Burete profesinal de inalta calitate, non-abraziv. Curata fara zgarieturi pe diferite suprafete. 
71,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 set (10 buc)      Burete profesional pentru curatarea vaselor si altor suprafete. 
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.      Produs destinat indepartarii murdariei rezistente de genul urmelor de cauciuc, marker permanent, pete de cafea etc .
12,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Burete din inox cu forma spiralata, foarte rezistent si durabil.     
10,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Burete din inox INOX Metalic, Vileda Professional 100200, 40g, cu forma spiralata, foarte rezistent si durabil.   
38,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 set (10 buc.)          Burete profesional pentru curatarea vaselor si altor suprafete. 
187,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Capacul Vileda Geo cu maner, pentru recipient deseuri mixte Geo, culoare negru/gri
81,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   
187,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Capacul Vileda Geo cu maner, pentru recipient hartie Geo, culoare negru/galben
187,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Capacul Vileda Geo cu maner, pentru recipient hartie Geo, culoare negru/albastru
187,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Capacul Vileda Geo cu maner, pentru recipient hartie Geo, culoare negru/rosu
109,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Coada de mop telescopica, fabricata din aluminiu durabil de inalta calitate. Poate fi ajustata inte 100 si 180cm. Coada de mop este prevazuta cu zona anti-derapanta. Compatibila cu toate talpile de mop Vileda Professional.
53,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Coada de mop usoara, cu zona de prindere antiderapanta de 18,5 cm. Zona de prindere este modelata ergonomic conferind o prindere sigura si confortabila.
242,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    SprayPro Inox este sistemul profesional "gata de utiliza" pentru curatarea pardoselelor. Trebuie doar sa umpleti manerul cu solutie, atasati mopul dorit si sunteti gata sa curatati. Nu aveti nevoie de galeata sau stocator, totul fiind continut in maner, facand acest sistem ideal pentru locatiile unde spatiul de...
197,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Titan este o gama a containerelor cu o utilizare durabila, destinate atat pentru exterior, cat si pentru interior. 
791,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Covorul T-Mat Flex Vileda Professional  pentru interior capteaza cea mai mare parte a murdariei, prelungind astfel durata de viata a podelelor.
1 284,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Covorul T-Mat Flex Vileda Professional  pentru interior capteaza cea mai mare parte a murdariei, prelungind astfel durata de viata a podelelor.
317,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Covorul T-Mat Flex Vileda Professional  pentru interior capteaza cea mai mare parte a murdariei, prelungind astfel durata de viata a podelelor.
156,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.      Farasul profesional Vileda cu capac reprezinta un sistem eficient de eliminare a murdariei si a prafului direct in recipient.
121,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Galeata dreptunghiulara Vileda Professional este confectionata dintr-un plastic dur. 
58,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Galeata SuperMop, cu storcator flexibil si cuva ovala, usor de transport si depozitat. Maner din aluminiu.
207,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 kit     UltraSpeed Mini Starter Kit este cel mai recent membru al familiei de mare succes Ultraspeed, creat special pentru sarcini mici din zona de curatare (10-30 m²).
17,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Lamela din cauciuc, rezerva pentru racleta din gama EVO (VIL-100243)
70,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 set (50 buc.)   Laveta GP ( general pupose), Light cloth ( panza usoara), este alegerea economica si eficienta pentru indepartarea cu usurinta a murdariei.
109,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 pachet (5buc)    Laveta MicronClea este realizata din microfibre subtiri revolutionare, obtinand performante superioare de curatare.
13,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Laveta PVAmicro este o laveta inovativa pentru toate tipurile de utilizari, realizata din microfibra impregnata cu alcool polivinilic (PVA)
64,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 pachet (5 lavete)    Laveta PVAmicro este o laveta inovativa pentru toate tipurile de utilizari, realizata din microfibra impregnata cu alcool polivinilic (PVA)
13,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Laveta PVAmicro este o laveta inovativa pentru toate tipurile de utilizari, realizata din microfibra impregnata cu alcool polivinilic (PVA). 
Afisare 1 - 32 din 110 produse