Lista produselor marca Diversey

per pagina
560,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Taski Jontec Repello este un Agent de impregnare pe baza de apa pentru suprafete din piatra pentru interior si exterior.
437,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Clax Silver este un apret pe baza de amidon de grau, un produs natural. Acest produs are o dimensiune mica a particulelor si, prin urmare, particulele pot patrunde bine in tesatura, depunandu-se pe si in jurul fibrelor.
23,00 lei 25,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc          Cif Pro Formula Cuptor & Aragaz• Îndepărtează depunerile dificile de grăsime și resturile alimentare arse• Rapid și ușor de folosit
16,00 lei 19,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc    Cif Pro Formula Degresant Puternic• Dizolvă rapid grăsimea• Siguranța utilizării pentru suprafețele din bucătărie• Fără parfum
14,00 lei 22,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc       Cif Pro Formula Detergent Dezinfectant Lichid 2în1• Eficient împotriva unui spectru larg de micro-organisme• Detergent eficient• Fără parfum
58,00 lei 63,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc       Cif Pro Formula Detergent Pentru Baie 2în1 • Curăță și detartrează• Rezultate sclipitoare• Siguranța utilizării pentru suprafețele din crom și oțel inoxidabil
16,00 lei 20,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc        Cif Pro Formula Detergent pentru Baie 2în1• Curăță și detartrează• Curățenie sclipitoare• Siguranța utilizării pentru suprafețele din crom și oțel inoxidabil
100,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc    CIF Pro Formula Detergent Dezinfectant 2în1 Concentrat Lichid 5L• Eficient împotriva unui spectru larg de micro-organisme• Detergent eficient• Fără parfum
12,00 lei 16,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1Buc    Cif Pro Formula Geamuri & Suprafeţe îndepărtează rapid petele și grăsimea, lăsând suprafața curată și strălucitoare, fără dâre, în doar câteva secunde.
17,00 lei 20,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 Buc    Cif Pro Formula Spray Pentru Curăţarea Lemnului îndepărtează praful și murdăria, în timp ce curăță și protejează lemnul împotriva uzurii zilnice.
11,00 lei 15,00 lei
Formula unica, curata in profunzime si reda aspectul original al suprafetelor- Inlatura eficient murdaria dificila si petele- Are actiune delicata pe suprafetele sensibile- Contine particule naturale de curatare
23,00 lei 27,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc        Cif Pro Formula Detergent Pentru Geamuri Şi Oţel Inox • Fără parfum, ideal pentru unități alimentare• Îndepărtează murdăria, petele şi urmele de degete în câteva secunde.
56,00 lei 61,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 Buc    Adecvat pentru cele mai multe tipuri de ţesături şi pentru dozarea manuală sau automată.
15,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Room Care Cream R7 este o crema de curatat multifunctionala ne-abraziva pentru suprafete dure lavabile.
71,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 set.    Suma Grill D9 este un detergent puternic pentru intretinerea periodica a suprafetelor pe care se formeaza depozite grase in spatii de productie alimentara.
155,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Break Up D3.5 este un detergent lichid alcalin, destinat degresarii manuale a tuturor suprafetelor foarte murdare din bucatarii, precum pardoseli, echipamente sau hote de aragaz.
179,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Grill este un detergent puternic pentru intretinerea periodica a suprafetelor pe care se formeaza depuneri grase din arile de productie alimentara.
120,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Suma Multi-conc D3 este un detergent foarte concentrat pentru curatarea suprafetelor lavabile dure din ariile de productie alimentara, inclusiv pardoseli, pereti, usi, plafoane si echipamente generale.
179,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Jontec Best este un degresant pe baza de solventi cu spumare redusa, destinat spalarilor grele, fiind special conceput pentru indepartarea uleiurilor minerale, a petelor de vaselina, a urmelor de cauciuc si a murdariilor hidrosolubile, de pe toate tipurile de pardoseli dure, lavabile.
175,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    TASKI Sani Calc este un detartrant puternic pentru suprafetele rezistente la acizi. Dizolva rapid depunerile de calcar de pe suprafetele rezistente la acizi, capacul fiind prevazut cu un orificiu unghiular, pentru aplicare convenabila.
54,00 lei 60,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Cif Extra Strong este un detergent lichid de spalat vase, concentrat, pentru curatarea oalelor, tigailor, faiantei, paharelor si a tuturor ustensilelor de bucatarie. 
50,00 lei 54,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Cif detergent universal este un detergent universal placut parfumat, pentru curatarea simpla si rapida de zi cu zi. 
240,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Auto Oven DA9.10 este un detergent lichid concentrat 2in1 spalare si clatire pentru cuptor. Special conceput pentru cuptoare cu functie de curatare automata. 
374,00 lei
ASKI Degragerm SmartDose este un detergent dezinfectant foarte concentrat pentru curtarea zilnica a tuturor tipurilor de suprafete dure si pardoseli lavabile, inclusiv a pardoselilor protejate. Parfumul de pin este adaptat pentru utilizarea in mediul sanitar si lasa un parfum proaspat dupa utilizare.
261,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    TASKI Jontec Tensol SmartDose este un detergent puternic concentrat pentru curatarea si intretinerea podelelor. Ideal pentru curatarea si intretinerea podelelor rezistente la apa, atat pentru soluri protejate cat si pentru cele neprotejate. 
259,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Taski Sprint Flower SmartDose este o solutie de curatat concentrata, cu parfum puternic pentru toate suprafetele dure rezistente la apa.
118,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    TASKI Sani Clonet este o formula gata de utilizat pentru indepartarea depunerilor de calcar si a altor contaminanti din vase de WC si pisoare. 
100,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Chlorsan D10.4 este un detergent dezinfectant concentrat pentru suprafete, utilaje si ustensile, pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor din industria alimentara.
207,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Calc D5 este un detergent acid pentru indepartarea depunerilor de piatra, de apa sau mixte de pe masinile de spalat vase, echipamentele si ustensilele de bucatarie precum bain-marie, fierbatoare, aburitoare, dozatoare de cafea si ceai, masini de gheata, etc.
323,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Attack Plus este un un detergent pentru curatari grele, pe baza de solventi, special conceput pentru indepartarea eficienta a uleiurilor minerale/sintetice, a urmelor de roti de stivuitoare si a gudroanelor.
236,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    TASKI Sprint 200 Pur-Eco SD este un detergent neutru foarte concentrat, pe bază de alcool, pentru curăţarea zilnică a sticlei şi a tuturor suprafeţelor lavabile.
114,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    TASKI Jontec 300 este un detergent neutru cu spumare redusa, pentru toate tipurile de pardoseli lavabile. 
163,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Crystal A8 este un aditiv de clatire concentrat, cu spumare redusa, pentru masini automate de spalat vase, cu proprietati de control a depunerilor de piatra.
303,00 lei
Delladet este recomandat pentru curatarea si dezinfectarea intr-un singur pas a pardoselilor, a ustensilelor, a echipamentelor si a altor suprafete cu contact alimentar.
17,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    TASKI Sprint Glass este un detergent spray gata pentru curatare care nu lasa urme pe ferestre, oglinzi si alte suprafete dure rezistente la apa.
194,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Powerfoam, este un detergent spumant alcalin, conceput pentru spalari grele si aplicatii periodice de curatare din industria alimentara, a bauturilor si din industria produselor de lactate; este foarte eficient la indepartarea depunerilor persistente si arse, inclusiv grasimi vegetale si animale, amidon si proteine. 
281,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Sani Plus 4in1 este un detergent, detartrant, dezinfectant si dezodorizant standard, pentru toate suprafetele dure, rezistente la apa si acizi, din grupurile sanitare.
22,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Taski Sani 4in1 Spray este un detergent, detartrant, dezinfectant si dezodorizant, pentru toate suprafetele dure, rezistente la acizi, din grupurile sanitare.
25,00 lei 29,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc Dezinfectant fara clatire Cif Pro Formula Alcohol D4.12 Spray 750ml, nu contamineaza alimentele, nu contine parfum, distruge 99.99% dintre bacterii, iclusiv coronavirusurile.
13,00 lei 17,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc Distruge 99,99% dintre virusurile anvelopate (inclusiv coronavirusurile) în doar 60 de secunde.
35,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Soft Care Des E este un dezinfectant pentru maini pe baza de alcool izopropilic si n-propanol. 
544,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.      
33,00 lei 36,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 bax ( 6 buc ).    
296,00 lei
Divermite Plus este sistemul de dozare conceput sa functioneze cu detergentii concentrati Diversey la ambalaj de 1,5 litri, din care se poate obtine inte 15 si 75 litri produs gata de utilizat.
893,00 lei
Divermite S este sistemul de dozare conceput sa functioneze cu detergentii concentrati Diversey la ambalaj de 1,5 litri, din care se poate obtine inte 15 si 75 litri produs gata de utilizat.
12,00 lei 16,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc         Domestos Pro Formula Detartrant Pentru Toaletă• Formulă densă cu efect de durată• Dizolvă rapid depunerile de calcar• Siguranța utilizării pentru suprafețele din porțelan și sticlă
17,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc    Domestos Pro Formula Detergent Pentru Desfundarea Ţevilor• Formulă puternică• Acţionează în apa stagnantă• Elimină mirosurile
30,00 lei 33,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc    Domestos Pro Formula Detergent Pentru Curăţarea Rosturilor 0.75 L• Formulă densă, cu acțiune rapidă• Aderă la suprafețele verticale• Îndepărtează petele dificile și depunerile de calcar
768,00 lei
In afara stocului
DQFM High-Flow este sistemul de dozare conceput sa functioneze cu detergentii concentrati Diversey la ambalaj de 1,5 litri. Sistemul se conecteaza la apa, facand dilutia in mod automat, eliminand in totalitatea interventia umana. Versiunea High-Flow se utilizeaza atunci cand substanta gata de utilizat se foloseste in cantitati mari (de ex. la galeata).
812,00 lei
DQFM Low-Flow este sistemul de dozare conceput sa functioneze cu detergentii concentrati Diversey la ambalaj de 1,5 litri. Sistemul se conecteaza la apa, facand dilutia in mod automat, eliminand in totalitatea interventia umana. Versiunea High-Flow se utilizeaza atunci cand substanta gata de utilizat se foloseste in cantitati mici (de ex. la pulverizator).
Afisare 1 - 52 din 103 produse