Protectia muncii 

In aceasta categorie se afla 128 produse.
per pagina
85,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 cutie (200 buc.)    Manusi de unica folosinta din nitril, nepudrate, conforme cu EN420. Fac parte din categoria Premium, oferind maximum de sensibilitate tactila, confort, flexibilitate si o foarte buna rezistenta.
2,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche.           Antifoanele interne 3M ES-01-005 cu grad inalt de atenuare sunt realizate dintr-un material din spuma PU, usor expandabil.
18,00 lei
Pretul afisat este pentru 1 Buc. Viziera protectie fata (ochi, nas, gura) impotriva stropilor rezultati in urma tusei, stranutului, vorbirii.
14,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 set (2 buc)         Filtre pentru gaze, vapori si particule (P1), acestea fiind adecvate pentru semi-mastile din seriile 3M™ 6000 si 3M™ 7000 si mastile integrale.
Pretul afisat este pentru 1 Buc. Viziera protectie fata (ochi, nas, gura) impotriva stropilor rezultati in urma tusei, stranutului, vorbirii.
29,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Ochelari de protectie JACKSON SAFETY V30 NEMESIS, antiaburire, esentiali pentru orice afacere. Ultra-usori, eleganti si sportivi, conceputi pentru a fi confortabili de purtat pentru perioade lungi de timp. 
121,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Semimastile reutilizabile din seria 3M™ sunt produse economice, cu necesitati minime de intretinere, usor de utilizat si extrem de usoare.
30,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Ochelarii de protectie 3M™ 2720 asigura o protectie eficienta si confort sporit. Au o greutate redusa, rame albastre cu lentile incolore.
15,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.          Masca de protectie 3M™ 8822 asigura o protectie confortabila, eficienta si usoara impotriva prafului si condensului.
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche.    Manusa de asamblare tricotata din poliester fin, cu manseta elastica, palma si degetele acoperite partial cu un strat subtire din poliuretan.
11,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Ochelari policarbonat monobloc. Pod nazal policarbonat integrat. Brate policarbonat. Varfuri PVC antialunecare. Rezistent la socuri.
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche.   Manusa de asamblare tricotata din poliester fin, cu manseta elastica, degetele acoperite partial cu un strat subtire din poliuretan.
109,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche.                 Pantofi de protectie din piele despicata pigmentata cu bombeu metalic.
10,50 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.                Masca de protectie 3M™ 8812 asigura o protectie confortabila, eficienta si usoara impotriva prafului si condensului.
4,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche.     Antifoanele interne 3M 1110 fara snur sunt realizate din spuma PU, foarte moale si hipoalergenica, pentru a oferi un nivel maxim de confort si un nivel redus de presiune in interiorul urechii.
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche        Manusi din Latex, pentru curatare generala. Performanta excelenta pentru activitatile generale de curatenie in cladiri, ingrijire medicala si HoReCa.
38,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Ochelarii de protectie 3M™ Seria 2800 sunt conceputi pentru a se fixa deasupra majoritatii tipurilor de ochelari de vedere ai utilizatorilor, cu interferenta minima.
29,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Seria ochelarilor de protectie 3M™ SecureFit™ este compusa din lentile fara rama si brate de ochelari cu lungime fixa. Pentru o protectie sporita, s-a inclus o aparatoare laterala integrata. 
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche       Ansell EconoHands Plus apartin categoriei de manusi de protectie pentru menaj si industrie alimentara.
239,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche.                 Pantofi de protectie din piele intreaga si plasa. Incaltaminte nemetalica (nici o parte a pantofului nu contine metal).
68,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.              Ochelarii 3M sunt realizati pentru a fi purtati deasupra majoritatii ochelarilor de corectie. Au o greutate redusa pentru categoria careia ii apartin.
37,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 set (2buc.)   Filtrele pentru particule 3M™ Seria 2000 sunt usoare si cu rezistenta redusa la respiratie.
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche       Ansell EconoHands Plus apartin categoriei de manusi de protectie pentru menaj si industrie alimentara.
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche.    Antifoanele interne 3M UltraFit UF-01-000 sunt ideale pentru ocaziile in care comoditatea si durabilitatea antifoanelor interne reutilizabile reprezinta caracteristici cheie. 
34,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.            Ochelarii de protectie 3M™ BX™, au un model atractiv, conturat si complet reglabil, sunt conceputi pentru a oferi angajatilor personalizarea completa.
616,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.      Masca integrala ofera protectie respiratorie si confort. Impreuna cu filtrele de gaze si vapori sau filtrele de particule 3M, ofera protectie respiratorie impotriva unei varietati de gaze si vapori si/sau impotriva particulelor.  
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche       Ansell EconoHands Plus apartin categoriei de manusi de protectie pentru menaj si industrie alimentara.
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche.     Antifoanele interne 3M UltraFit UF-01-000 sunt ideale pentru ocaziile in care comoditatea si durabilitatea antifoanelor interne reutilizabile reprezinta caracteristici cheie. 
18,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Ochelarii de protectie 3M™ Virtua au lentile fara rama si brate cu o lungime fixa. Este inclus un sistem de protectie laterala pentru o protectie suplimentara.
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche.     Ansell EconoHands Plus apartin categoriei de manusi de protectie pentru menaj si industrie alimentara.
10,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche           
18,50 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.                Mastile de protectie respiratorie din gama 3M™ Aura™ 9322+ ofera confort si stil fara a face compromisuri in ceea ce priveste performanta. 
Afisare 1 - 32 din 128 produse