Consumabile / accesorii diverse 

In aceasta categorie se afla 6 produse.
40,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Tork Toilet Seat Cleaner este special conceput pentru a conferi un plus de igiena vizitatorilor. Un colac de vas WC mult mai igieninc cu o singura doza de Tork Toilet Seat Cleaner aplicata cu ajutorul unei peortii de hartie igienica.
510,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Dezodorizant pentri camere conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey. Elimina mirosurile neplacuta lasand in urma senzatia de aer curat proaspat.
43,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Sprayul Odorizant Tork Neutralizan ajuta in mod eficient la neutralizarea mirosurilor din bai si nu numai. Sprayurile conțin uleiuri parfumate concentrate și agenți de neutralizare a mirosului pentru eliminarea mirosurilor neplăcute, oferind o prospețime de durată a aerului din toaletă. 
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Laveta Taski MyMicro, fabricata dintr-un material de inalta calitate din fibra de microfibra pentru performante de curatare superioare. 
Pretul afisat valabil pentru 1 plic      Odorizant ambiental pentru aspiratoarele de praf. Odorizantul pentru aspiratoare Tapi Deo ofera un parfum ambiental in timp ce se aspira prin neutralizarea mirosurilor neplacute din aerul evacuat de aspirator.
119,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 pachet (20 lavete)    Laveta Taski MyMicro, fabricata dintr-un material de inalta calitate din fibra de microfibra pentru performante de curatare superioare. 
Afisare 1 - 6 din 6 produse