Detergenti / dezinfectanti 

In aceasta categorie se afla 62 produse.
per pagina
Detergent destinat curatarii zilnice a vasului de toaleta si a pisoarelor. Ambalaj conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey.
  Detergent concentrat destinat igienizarii tuturor suprafetelor tari. Ambalare destinata utilizarii cu sistemul de dozare Divermite.
   Detergent multi-suprafete si suprafete vitrate. Ambalaj conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey.
Detergent pentru spalarea manuala a vaselor. Ambalaj conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey.
     Suma Bac D10 este un detergent dezinfectant concentrat destinat curatirii si dezinfectarii simultane a suprafetelor.
    Suma Total-conc D2.4este un detergent universal foarte concentrat, adecvat pentru curatarea manuala a tuturor suprafetelor din bucatarie. 
    Sprint Glass-conc este un detergent concentrat destinat unei curatari care nu lasa urme pe sticla, oglinzi si alte suprafete de lucioase. 
  Sani Cid-conc este un detergent concentrat cu acid citric pentru curatarea zilnica a tuturor suprafetelor lavabile din grupurile sanitare.
Dezodorizant pentri camere conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey. Elimina mirosurile neplacuta lasand in urma senzatia de aer curat proaspat.
Gel antibacterian dezinfectant pentru maini Dreissner, 500ml este un gel special creat pentru curatarea si protectia mainilor, ucigand 99.9% din bacterii. Trebuie folosit pentru dezinfectia igienica a mainilor, atunci cand spalarea cu sapun nu este posibila. 
Cif detergent universal este un detergent universal placut parfumat, pentru curatarea simpla si rapida de zi cu zi. 
Sani 4 in 1 este un detergent, detartrant, dezinfectant si dezodorizant standard, pentru toate suprafetele dure, rezistente la apa si acizi, din grupurile sanitare.
TASKI Sani Calc este un detartrant puternic pentru suprafetele rezistente la acizi. Dizolva rapid depunerile de calcar de pe suprafetele rezistente la acizi, capacul fiind prevazut cu un orificiu unghiular, pentru aplicare convenabila.
Suma Chlorsan D10.4 este un detergent dezinfectant concentrat pentru suprafete, utilaje si ustensile, pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor din industria alimentara.
Suma Inox D7.1 este un preparat gata de utilizat, intr-un singur pas, pentru utilizarea pe suprafete din otel inoxidabil.
TASKI Tapi 1 este un aerosol destinat indepartarii petelor solubile in solventi de pe mochete si tapiterii.
Taski Sani 4in1 Spray este un detergent, detartrant, dezinfectant si dezodorizant, pentru toate suprafetele dure, rezistente la acizi, din grupurile sanitare.
Clax Silver este un apret pe baza de amidon de grau, un produs natural. Acest produs are o dimensiune mica a particulelor si, prin urmare, particulele pot patrunde bine in tesatura, depunandu-se pe si in jurul fibrelor.
Cif Extra Strong este un detergent lichid de spalat vase, concentrat, pentru curatarea oalelor, tigailor, faiantei, paharelor si a tuturor ustensilelor de bucatarie. 
Cif Cream indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat din toata casa, chiar si de pe suprafetele moderne. 
Delladet este recomandat pentru curatarea si dezinfectarea intr-un singur pas a pardoselilor, a ustensilelor, a echipamentelor si a altor suprafete cu contact alimentar.
Suma Auto Oven DA9.10 este un detergent lichid concentrat 2in1 spalare si clatire pentru cuptor. Special conceput pentru cuptoare cu functie de curatare automata. 
Suma Multi-conc D3 este un detergent foarte concentrat pentru curatarea suprafetelor lavabile dure din ariile de productie alimentara, inclusiv pardoseli, pereti, usi, plafoane si echipamente generale.
Soft Care MED este un dezinfectant pentru maini pe baza de alcool izopropilic si n-propanol. 
Powerfoam, este un detergent spumant alcalin, conceput pentru spalari grele si aplicatii periodice de curatare din industria alimentara, a bauturilor si din industria produselor de lactate; este foarte eficient la indepartarea depunerilor persistente si arse, inclusiv grasimi vegetale si animale, amidon si proteine. 
TASKI Sani Clonet este o formula gata de utilizat pentru indepartarea depunerilor de calcar si a altor contaminanti din vase de WC si pisoare. 
Jontec Best este un degresant pe baza de solventi cu spumare redusa, destinat spalarilor grele, fiind special conceput pentru indepartarea uleiurilor minerale, a petelor de vaselina, a urmelor de cauciuc si a murdariilor hidrosolubile, de pe toate tipurile de pardoseli dure, lavabile.
Taski Jontec Repello este un Agent de impregnare pe baza de apa pentru suprafete din piatra pentru interior si exterior.
TASKI Sprint Glass este un detergent spray gata pentru curatare care nu lasa urme pe ferestre, oglinzi si alte suprafete dure rezistente la apa.
TASKI Tapi Spotex 2 este un detasant pe baza de apa destinat indepartarii celor mai comune pete de pe mochete, covoare si tapiterii.
Suma Grill D9 este un detergent puternic pentru intretinerea periodica a suprafetelor pe care se formeaza depozite grase in spatii de productie alimentara.
TASKI Jontec 300 este un detergent neutru cu spumare redusa, pentru toate tipurile de pardoseli lavabile. 
Afisare 1 - 32 din 62 produse