Detergenti / dezinfectanti 

In aceasta categorie se afla 163 produse.
per pagina
313,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Detergent destinat curatarii zilnice a vasului de toaleta si a pisoarelor. Ambalaj conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey.
278,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.      Detergent concentrat destinat igienizarii tuturor suprafetelor tari. Ambalare destinata utilizarii cu sistemul de dozare Divermite.
290,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Detergent multi-suprafete si suprafete vitrate. Ambalaj conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey.
177,00 lei
  Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Suma Bac D10 este un detergent dezinfectant concentrat destinat curatirii si dezinfectarii simultane a suprafetelor.
98,00 lei
 Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Total-conc D2.4este un detergent universal foarte concentrat, adecvat pentru curatarea manuala a tuturor suprafetelor din bucatarie. 
124,00 lei
 Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Sprint Glass-conc este un detergent concentrat destinat unei curatari care nu lasa urme pe sticla, oglinzi si alte suprafete de lucioase. 
102,00 lei
In afara stocului
 Pretul afisat valabil pentru 1 buc. Sani Cid-conc este un detergent concentrat cu acid citric pentru curatarea zilnica a tuturor suprafetelor lavabile din grupurile sanitare.
543,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Dezodorizant pentri camere conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey. Elimina mirosurile neplacuta lasand in urma senzatia de aer curat proaspat.
22,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Gel antibacterian dezinfectant pentru maini Dreissner, 500ml este un gel special creat pentru curatarea si protectia mainilor, ucigand 99.9% din bacterii. Trebuie folosit pentru dezinfectia igienica a mainilor, atunci cand spalarea cu sapun nu este posibila. 
49,00 lei 54,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Cif detergent universal este un detergent universal placut parfumat, pentru curatarea simpla si rapida de zi cu zi. 
300,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Sani Plus 4in1 este un detergent, detartrant, dezinfectant si dezodorizant standard, pentru toate suprafetele dure, rezistente la apa si acizi, din grupurile sanitare.
186,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    TASKI Sani Calc este un detartrant puternic pentru suprafetele rezistente la acizi. Dizolva rapid depunerile de calcar de pe suprafetele rezistente la acizi, capacul fiind prevazut cu un orificiu unghiular, pentru aplicare convenabila.
106,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Chlorsan D10.4 este un detergent dezinfectant concentrat pentru suprafete, utilaje si ustensile, pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor din industria alimentara.
88,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Inox D7.1 este un preparat gata de utilizat, intr-un singur pas, pentru utilizarea pe suprafete din otel inoxidabil.
19,00 lei 22,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Taski Sani 4in1 Spray este un detergent, detartrant, dezinfectant si dezodorizant, pentru toate suprafetele dure, rezistente la acizi, din grupurile sanitare.
505,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Clax Silver este un apret pe baza de amidon de grau, un produs natural. Acest produs are o dimensiune mica a particulelor si, prin urmare, particulele pot patrunde bine in tesatura, depunandu-se pe si in jurul fibrelor.
54,00 lei 60,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Cif Extra Strong este un detergent lichid de spalat vase, concentrat, pentru curatarea oalelor, tigailor, faiantei, paharelor si a tuturor ustensilelor de bucatarie. 
31,00 lei
Cif Cream indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat din toata casa, chiar si de pe suprafetele moderne. 
421,00 lei
Delladet este recomandat pentru curatarea si dezinfectarea intr-un singur pas a pardoselilor, a ustensilelor, a echipamentelor si a altor suprafete cu contact alimentar.
255,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Auto Oven DA9.10 este un detergent lichid concentrat 2in1 spalare si clatire pentru cuptor. Special conceput pentru cuptoare cu functie de curatare automata. 
128,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Suma Multi-conc D3 este un detergent foarte concentrat pentru curatarea suprafetelor lavabile dure din ariile de productie alimentara, inclusiv pardoseli, pereti, usi, plafoane si echipamente generale.
32,00 lei 47,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Soft Care MED este un dezinfectant pentru maini pe baza de alcool izopropilic si n-propanol. 
194,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Powerfoam, este un detergent spumant alcalin, conceput pentru spalari grele si aplicatii periodice de curatare din industria alimentara, a bauturilor si din industria produselor de lactate; este foarte eficient la indepartarea depunerilor persistente si arse, inclusiv grasimi vegetale si animale, amidon si proteine. 
125,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    TASKI Sani Clonet este o formula gata de utilizat pentru indepartarea depunerilor de calcar si a altor contaminanti din vase de WC si pisoare. 
190,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Jontec Best este un degresant pe baza de solventi cu spumare redusa, destinat spalarilor grele, fiind special conceput pentru indepartarea uleiurilor minerale, a petelor de vaselina, a urmelor de cauciuc si a murdariilor hidrosolubile, de pe toate tipurile de pardoseli dure, lavabile.
596,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Taski Jontec Repello este un Agent de impregnare pe baza de apa pentru suprafete din piatra pentru interior si exterior.
18,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    TASKI Sprint Glass este un detergent spray gata pentru curatare care nu lasa urme pe ferestre, oglinzi si alte suprafete dure rezistente la apa.
76,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 set.    Suma Grill D9 este un detergent puternic pentru intretinerea periodica a suprafetelor pe care se formeaza depozite grase in spatii de productie alimentara.
121,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    TASKI Jontec 300 este un detergent neutru cu spumare redusa, pentru toate tipurile de pardoseli lavabile. 
236,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    TASKI Sprint 200 Pur-Eco SD este un detergent neutru foarte concentrat, pe bază de alcool, pentru curăţarea zilnică a sticlei şi a tuturor suprafeţelor lavabile.
38,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Taski Sprint Multi este Spuma pentru curatarea suprafetelor, ce indeparteaza eficient grasimea, amprentele de degete, petele de cafea, cerneala si orice alt tip de pete.
344,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Attack Plus este un un detergent pentru curatari grele, pe baza de solventi, special conceput pentru indepartarea eficienta a uleiurilor minerale/sintetice, a urmelor de roti de stivuitoare si a gudroanelor.
278,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    TASKI Jontec Tensol SmartDose este un detergent puternic concentrat pentru curatarea si intretinerea podelelor. Ideal pentru curatarea si intretinerea podelelor rezistente la apa, atat pentru soluri protejate cat si pentru cele neprotejate. 
84,00 lei 110,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 cutie.     Suma Tab D4 tab este un dezinfectant sub forma de tablete concentrate, conceput pentru dezinfectarea tuturor suprafetelor, inclusiv suprafetele cu contact alimentar, fiind adecvat si pentru dezinfectarea legumelor.
168,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 cutie.    Sun tablete pentru masinile de spalat vase sunt perfecte pentru dozarea manuala si asigura o curatare excelenta a vaselor.
16,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Room Care Cream R7 este o crema de curatat multifunctionala ne-abraziva pentru suprafete dure lavabile.
221,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Calc D5 este un detergent acid pentru indepartarea depunerilor de piatra, de apa sau mixte de pe masinile de spalat vase, echipamentele si ustensilele de bucatarie precum bain-marie, fierbatoare, aburitoare, dozatoare de cafea si ceai, masini de gheata, etc.
325,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Taski Sprint Flower SmartDose este o solutie de curatat concentrata, cu parfum puternic pentru toate suprafetele dure rezistente la apa.
173,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Crystal A8 este un aditiv de clatire concentrat, cu spumare redusa, pentru masini automate de spalat vase, cu proprietati de control a depunerilor de piatra.
80,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Taski Tapi Gum este un spray pentru indepartarea gumei de mestecat, prin inghetarea acesteia si desprinderea de pe substrat cu ajutorul unei spatule.
164,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Break Up D3.5 este un detergent lichid alcalin, destinat degresarii manuale a tuturor suprafetelor foarte murdare din bucatarii, precum pardoseli, echipamente sau hote de aragaz.
193,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 galeata.    Detergent dezodorizant sub forma de pastile pentru pisoar.
51,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Solutie lichida in recipient cu pulverizator (spray).
143,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Detergent rufe Ariel Professional Alpha/Alfa White Max conceput pentru a mentine si a restabili albul si pentru a obtine rezultate de curatare remarcabile.
54,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Servetele dezinfectante PURELL Surface R2U, 95104-06, pentru suprafete elimina rapid si eficient microbii de pe suprafete.
73,00 lei 85,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Produs Purell - gel dezinfectant pentru maini, poate fi folosit oriunde, nu necesita clatirea cu apa sau stergerea mainilor, uscare rapida. Nu contine substante chimice fluorurate.
23,00 lei 30,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Gelul pentru dezinfectarea igienica a mainilor ofera o senzatie placuta la utilizare si este dovedit clinic ca mentine sanatatea pielii.
52,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 cutie (270 servetele)   Servetele Purell pentru curatarea mainilor intr-o singura operatiune. 
42,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Sapun lichid spuma pentru par, corp si maini GOJO FMX este imbogatit cu agenti hidratanti, extracte naturale si balsam pentru piele.
104,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Lotiunea curata in profunzime si elimina reziduurile de grasime si alte substante adezive.
190,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Suma Grill este un detergent puternic pentru intretinerea periodica a suprafetelor pe care se formeaza depuneri grase din arile de productie alimentara.
18,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 Buc    Cif Multi Suprafete indeparteaza urmele de degete si petele dificile de pe toate tipurile de suprafete, lasandu-le curate si lucioase, fara urme. 
Afisare 1 - 52 din 163 produse