Echipamente de curatat pardoseala 

In aceasta categorie se afla 9 produse.
17,00 lei 21,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat este pentru 1 buc. Matura Vileda Professional Eco broom hard 30cm, conceputa pentru performante excelente.
21,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Matura Vileda Professional Eco broom soft 30cm, montura gri, par verde, fara maner
14,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Maner matura metalic Vileda cu filet. 
164,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 Buc. Jontec Forward Degresant Pardoseli, este un detergent pentru spalari grele, alcalin, special conceput pentru masini automate de curatat pardoseala, dar se poate utiliza si la spalarea cu mopul.
374,00 lei 511,00 lei
ASKI Degragerm SmartDose este un detergent dezinfectant foarte concentrat pentru curtarea zilnica a tuturor tipurilor de suprafete dure si pardoseli lavabile, inclusiv a pardoselilor protejate. Parfumul de pin este adaptat pentru utilizarea in mediul sanitar si lasa un parfum proaspat dupa utilizare.
229,00 lei
In afara stocului
Presa de rid, care face parte din sistemul UltraSpeed Pro, este un mecanism convenabil care elimină cu ușurință excesul de apă din mop.
303,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 Buc. Detergent alcalin pentru spălări grele, special conceput pentru maşini automate de curăţat pardoseala. Formula cu spumare redusă îndepărtează eficient depunerile persistente, murdăria şi grăsimile de pe toate pardoselile lavabile neprotejate (cu excepția lemnului neimpregnat). Ideal pentru decaparea superficială.
216,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 Buc. Suma Multipurpose Care D2.33 este un detergent foarte concentrat pentru curățarea tuturor suprafețelor dure, inclusiv a pardoselilor, pereților, ușilor, tavanelor și echipamentelor generale.
181,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 Buc. Suma Bac D10 este un detergent dezinfectant concentrat pentru sanitarizare intr-un singur pas a oricăror suprafeţe, neparfumat, recomandat în special pentru utilizare în ariile de producţie alimentară.
Afisare 1 - 9 din 9 produse