Ingrijirea mainilor / corpului 

In aceasta categorie se afla 138 produse.
per pagina
45,00 lei 46,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Sapun spuma din gama Tork Mild, conceput pentru toate tipurile de piele, avand o consistenta moale si cremoasa. Sapunul are un miros dicret de prospetime si contine ingrediente pentru hidratare si regenerare a pielii.
61,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Sapun spuma din gama Tork Extra Mild, conceput pentru o piele foarte sensibila, avand o consistenta moale si cremoasa. Sapunul nu are miros sau pigmenti si contine extra ingrediente pentru hidratare si regenerare a pielii.
59,00 lei
Petul afisat valabil pentru 1 buc.    Sapun spuma din gama Tork Luxury Soft, conceput pentru a conferi o senzatie extra fina la atingere. Sapunul are un miros unic, cu nuante de lamaie, ce dezvaluiesc discret un mix de trandafir, orhidee, magnolie si frezii, incheind pe o nota luxurianta de vanilie, lemn si musk.
33,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Sapun lichid din gama Tork Mild, conceput pentru toate tipurile de piele, avand o consistenta moale si cremoasa. Sapunul are un miros dicret de prospetime si contine ingrediente pentru hidratare si regenerare a pielii.
78,00 lei 81,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Dezinfectant de maini Tork pe baza de alcool. Nu necesita clatire, fiind astfel ideal petru a complementa spalarea clasica sau pentru a fi utilizat in zonele in care nu este disponibila apa.
22,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Sapun lichid din gama Tork Hair & Body, ofera hotelurilor, scolilor, salilor de sport o solutie integrata 2in1 de gel de dus si sampon, intr-un sistem compact si eficient. Formula cu o textura fina si aroma racoritoare, unisex, ce lasa pielea si parul moi si catifelate.
29,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Sapunul lichid din gama Tork Oil and Grease are o formula special conceputa pentru a indeparta eficient mizeria grea, uleiurile si grasimile fara a fi agresiv cu pielea.Nu contine parfum sau coloranti, diminund posibilitatea unor reactii alergice.
32,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Sapun lichid din gama Tork Extra Hygiene, conceput pentru a asigura o spalare in conformitate cu normele EN1499. Formula eficienta impotriva micro-organismelor. Nu contine parfum sau coloranti, diminund posibilitatea unor reactii alergice!
31,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc. Sapun spray cu miros discret de prospetime ce contine ingrediente pentru hidratare si regenerare a pielii. Conceput special pentru zone foarte aglomerate.
18,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Sapun lichid din gama Tork Mild, conceput pentru toate tipurile de piele, avand o consistenta moale si cremoasa. Sapunul are un miros dicret de prospetime si contine ingrediente pentru hidratare si regenerare a pielii.
17,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Sapun lichid din gama Tork Hair & Body, ofera hotelurilor, scolilor, salilor de sport o solutie integrata 2in1 de gel de dus si sampon, intr-un sistem compact si eficient. Formula cu o textura fina si aroma racoritoare, unisex, ce lasa pielea si parul moi si catifelate.
43,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc. Sapun lichid conceput pentru o piele foarte sensibila, avand o consistenta moale si cremoasa. Sapunul nu are miros sau pigmenti si contine extra ingrediente pentru hidratare si regenerare a pielii.
44,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.   Formula premium de sapun lichid Kleenex pentru maini curata si ingrijeste eficient pielea. Acest sapun lichid ofera solutia ideala de igiena a mainilor la locul de munca si este foarte potrivit pentru utilizarea in spatii cu trafic intens.
57,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Un gel multifunctional de spalare a mainilor, a corpului si a parului care imbunatateste igiena personala, reduce bacteriile si reduce costurile si pierderile. Parfum floral. 
48,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Sapun spuma, Kimberly Clark Scott Essential, cu un parfum delicat. Sapunul spuma ajuta la spalarea si clatirea mainilor mai repede decat sapunul traditional, rezultand o utilizare mai redusa a apei si a timpului de spalare. 
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    GOJO Hand Medic ar trebui sa fie o parte esentiala din rutina de igiena mainilor, contribuind astfel la prevenirea uscarii si craparii mainilor si pastrarea pielea sanatoasa la locul de munca.
45,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Săpunul lichid pentru dezinfectarea mâinilor Tork (S1) curăță și dezinfectează într-o singură etapă. 
69,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Pasta curatare Gojo Natural Scrub, Pro TDX , refill pentru dispenser GOJO® PRO ™ TDX ™
81,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Pasta curatare Gojo Natural Scrub, Pro TDX , refill pentru dispenser GOJO® PRO ™ TDX ™
30,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Sapun pentru corp si maini cu un amestec reconfortant de citrice si extracte de ghimbir
144,00 lei 149,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 bax (8 buc.)   Sapun lichid din gama Tork Mild, conceput pentru toate tipurile de piele, avand o consistenta moale si cremoasa. Sapunul are un miros dicret de prospetime si contine ingrediente pentru hidratare si regenerare a pielii.
260,00 lei 267,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 bax (6 buc.)   Sapun spuma din gama Tork Mild, conceput pentru toate tipurile de piele, avand o consistenta moale si cremoasa. Sapunul are un miros dicret de prospetime si contine ingrediente pentru hidratare si regenerare a pielii.
133,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 bax (8 buc)    Sapun lichid din gama Tork Hair & Body, ofera hotelurilor, scolilor, salilor de sport o solutie integrata 2in1 de gel de dus si sampon, intr-un sistem compact si eficient. Formula cu o textura fina si aroma racoritoare, unisex, ce lasa pielea si parul moi si catifelate.
516,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 pachet.       
191,00 lei 232,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 pachet.            
187,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 set ( 6 buc )           Sapun spray cu miros discret de prospetime ce contine ingrediente pentru hidratare si regenerare a pielii. Conceput special pentru zone foarte aglomerate.
270,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 pachet (6 buc.)    Săpunul lichid pentru dezinfectarea mâinilor Tork (S1) curăță și dezinfectează într-o singură etapă. 
68,00 lei 73,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     
101,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 bax ( 2 buc ).     
376,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 pachet.     
42,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 bax ( 3 buc ).   
48,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 bax ( 3 buc ).    
30,00 lei
In afara stocului
Pretul afiasat valabil pentru 1 bax ( 4 buc )    
179,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil penru 1 pachet.   
179,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil penru 1 pachet.   
Afisare 1 - 52 din 138 produse