Protectie auditiva 

In aceasta categorie se afla 26 produse.
Antifoanele interne 3M ES-01-005 cu grad inalt de atenuare sunt realizate dintr-un material din spuma PU, usor expandabil.
Antifoanele interne cu snur 3M 1271 vin ambalate intr-o cutiuta comoda, cu sistem de prindere pentru curea, care ajuta la pastrarea antifoanelor curate si protejate intre utilizari.
Antifoanele interne fara snur 3M 1261 vin ambalate intr-o cutiuta comoda, cu sistem de prindere pentru curea, care ajuta la pastrarea antifoanelor curate si protejate intre utilizari.
Antifoanele interne cu snur ES-01-021 E-A-Rsoft FX sunt antifoanele care ofera cel mai ridicat grad de protectie din gama.
Antifoanele interne cu snur ES-01-021 E-A-Rsoft FX sunt antifoanele care ofera cel mai ridicat grad de protectie din gama.
Antifoanele interne 3M 1110 cu snur sunt realizate din spuma PU, foarte moale si hipoalergenica, pentru a oferi un nivel maxim de confort si un nivel redus de presiune in interiorul urechii.
Antifoanele interne 3M 1110 fara snur sunt realizate din spuma PU, foarte moale si hipoalergenica, pentru a oferi un nivel maxim de confort si un nivel redus de presiune in interiorul urechii.
Antifoanele interne 3M EB-01-000 reprezinta o alternativa economica si confortabila la antifoanele extene si interne, fiind fasonate astfel incat sa  inchida numai orificiul exterior al canalului auditiv.
Rezerve antifoane pentru E-A-RCaps si E-A-RBand
Antifoanele interne 3M UltraFit UF-01-000 sunt ideale pentru ocaziile in care comoditatea si durabilitatea antifoanelor interne reutilizabile reprezinta caracteristici cheie. 
Antifoanele interne 3M UltraFit UF-01-000 sunt ideale pentru ocaziile in care comoditatea si durabilitatea antifoanelor interne reutilizabile reprezinta caracteristici cheie. 
Antifoanele interne 3M E-A-R Tracer prezinta aceleasi caracteristici ca si antifoanele interne 3M E-A-R UltraFit, fiind in acelasi timp si detectabile metalic. In plus, acestea incorporeaza un snur usor de remarcat, detectabil metalic, din vinil albastru. Acest aspect le face ideale pentru utilizare in industria alimentara.
Recipientul cu rezerve pentru antifoane interne 3M E-A-Rsoft este destinat pentru utilizarea impreuna cu Dispenserul 3M One-Touch, facilitand accesul utilizatorilor catre antifoane.
Pungile cu rezerve de antifoane interne 3M E-A-Rsoft PD-01-010 sunt destinate pentru a reaproviziona dispenser-ul 3M One-Touch cu antifoane interne 3M E-A-Rsoft.
Pungile cu rezerve de antifoane interne 3M E-A-Rsoft PD-01-009 sunt destinate pentru a reaproviziona dispenser-ul 3M One-Touch cu antifoane interne 3M E-A-Rsoft Classic.
Dispenserul pentru antifoane interne 3M One Touch Pro ofera utilizatorilor protectie auditiva intr-un mod simplu si rapid. Printr-o rasucire scurta, acest dispenser va pune la dispozitie cate un antifon. Dispenserul este de sine statator sau poate fi montat pe perete si poate fi umplut cu antifoanele de rezerva din gama 3M E-A-R.
Antifoanele externe 3M PELTOR Optime I ofera o protectie de incredere in cazul activitatilor desfasurate pe perioade scurte sau lungi de timp. Ideale pentru protectie impotriva zgomotelor rezultate in cadrul multiplelor aplicatii la locul de munca sau activitati realizate in timpul liber.
Antifoanele externe 3M PELTOR Optime I ofera o protectie de incredere in cazul activitatilor desfasurate pe perioade scurte sau lungi de timp. Ideale pentru protectie impotriva zgomotelor rezultate in cadrul multiplelor aplicatii la locul de munca sau activitatilor realizate in timpul liber.
Antifoanele externe 3M PELTOR Optime II au fost create pentru medii cu niveluri ridicate de zgomot. O alegere adecvata pentru mediile cu zgomot industrial sau utilaje de constructii, cum ar fi aeroporturile si zonele agricole.
Antifoanele interne KleenGuard H50 sunt ideale pentru ocaziile in care comoditatea si durabilitatea antifoanelor interne reutilizabile reprezinta caracteristici cheie.
Antifoanele interne KleenGuard H50 cu snur, sunt ideale pentru ocaziile in care comoditatea si durabilitatea antifoanelor interne reutilizabile reprezinta caracteristici cheie. 
Antifoanele interne 3M™ 1100 sunt realizate din spuma poliuretanica moale, hipoalergenica, pentru a va oferi un nivel excelent de confort si un nivel minim de presiune in interiorul urechii.
Antifoanele externe 3M™ PELTOR™ Optime™ III ofera protectie auditiva cu o performanta ridicata, pentru utilizare in medii foarte zgomotoase, cum ar fi aeroporturile, industria navala, statii electrice si industria textila.
Capetele de inlocuire 3M™ EC-01-000R pentru antifoanele cu banda reprezinta unele din cele mai usoare dispozitive de protectie a auzului de pe piata.
Antifoanele interne 3M™ 1110 cu snur sunt realizate din spuma PU, foarte moale si hipoalergenica, pentru a oferi un nivel maxim de confort si un nivel redus de presiune in interiorul urechii.
Antifoanele interne fara snur 3M™ vin ambalate intr-o cutiuta comoda, cu sistem de prindere pentru curea, care ajuta la pastrarea antifoanelor curate si protejate intre utilizari.  
Afisare 1 - 26 din 26 produse