Protectia ochilor 

In aceasta categorie se afla 20 produse.
29,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Ochelari de protectie JACKSON SAFETY V30 NEMESIS, antiaburire, esentiali pentru orice afacere. Ultra-usori, eleganti si sportivi, conceputi pentru a fi confortabili de purtat pentru perioade lungi de timp. 
30,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Ochelarii de protectie 3M™ 2720 asigura o protectie eficienta si confort sporit. Au o greutate redusa, rame albastre cu lentile incolore.
11,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Ochelari policarbonat monobloc. Pod nazal policarbonat integrat. Brate policarbonat. Varfuri PVC antialunecare. Rezistent la socuri.
40,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Ochelarii de protectie 3M™ Seria 2800 sunt conceputi pentru a se fixa deasupra majoritatii tipurilor de ochelari de vedere ai utilizatorilor, cu interferenta minima.
29,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Seria ochelarilor de protectie 3M™ SecureFit™ este compusa din lentile fara rama si brate de ochelari cu lungime fixa. Pentru o protectie sporita, s-a inclus o aparatoare laterala integrata. 
68,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.              Ochelarii 3M sunt realizati pentru a fi purtati deasupra majoritatii ochelarilor de corectie. Au o greutate redusa pentru categoria careia ii apartin.
34,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.            Ochelarii de protectie 3M™ BX™, au un model atractiv, conturat si complet reglabil, sunt conceputi pentru a oferi angajatilor personalizarea completa.
19,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Ochelarii de protectie 3M™ Virtua au lentile fara rama si brate cu o lungime fixa. Este inclus un sistem de protectie laterala pentru o protectie suplimentara.
31,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche     Ochelarii de protectie 3M Tora sunt adecvati pentru angajatii care sunt expusi intermitent la zone zgomotoase: in momentul in care antifoanele interne nu sunt utilizate, CCS ajuta la prevenirea pierderii protectiei auditive.
71,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.                   Cu un design modern si elegant, ochelarii de protectie 3M™ 2890 combina performanta, confortul si eleganta si ofera purtatorului un camp vizual excelent. 
15,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.      Ochelari de protectie 3M™ Virtua AP cu lentile incolore, au un aspect placut, atractiv si sunt potriviti atat pentru utilizatorii barbati cat si femei. 
28,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1buc     Ochelari de protectie ZEKLER 31 - lentile incolore, anti-zgariere, anti-aburire
83,00 lei 124,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 Pachet.
37,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche. Ochelarii de protectie 3M™ SecureFit™ sunt alcatuiti din lentile fara rama si brate de lungime fixa. Un sistem de protectie laterala integrat este inclus pentru o protectie suplimentara. Bratele dispun de tehnologia 3M de difuziune a presiunii pe tample. Design-ul inovator asigura un confort sporit si siguranta...
66,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc. Seria 3M ™ Solus ™ 2000 dispune de tample reglabile cu clichet, ceea ce ofera utilizatorului un plus de confort - o premieră pentru gama noastră Solus.
67,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc. Obtineti calitate, durabilitate si versatilitate dintr-o data cu ochelarii de protectie 3M ™ SecureFit ™ seria 600. Alegeti dintr-o varietate de caracteristici, inclusiv acoperire anti-ceata 3M ™ Scotchgard ™. Ofera protectie, culori multiple ale lentilelor si garnitura detasabila cu captuseala din spuma.
83,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc. De aceea a creat 3M ™ SecureFit ™ 3700 OTG Series. Obtinem o potrivire si o performanta imbunatatite cu tehnologia brevetata de auto-reglare a presiunii de difuzie a presiunii (PDT), conceputa pentru a ajuta ochelarii de protectie sa se simta in siguranta si confortabili pentru perioade lungi de timp.
28,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1buc     Ochelari de protectie ZEKLER 31 - lentile galbene, anti-zgariere, anti-aburire
39,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1buc     Ochelari de protectie ZEKLER 55 - lentile incolore, anti-zgariere, anti-aburire. 
Afisare 1 - 20 din 20 produse