Protectia ochilor 

In aceasta categorie se afla 14 produse.
29,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Ochelari de protectie JACKSON SAFETY V30 NEMESIS, antiaburire, esentiali pentru orice afacere. Ultra-usori, eleganti si sportivi, conceputi pentru a fi confortabili de purtat pentru perioade lungi de timp. 
30,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Ochelarii de protectie 3M™ 2720 asigura o protectie eficienta si confort sporit. Au o greutate redusa, rame albastre cu lentile incolore.
11,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.    Ochelari policarbonat monobloc. Pod nazal policarbonat integrat. Brate policarbonat. Varfuri PVC antialunecare. Rezistent la socuri.
38,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Ochelarii de protectie 3M™ Seria 2800 sunt conceputi pentru a se fixa deasupra majoritatii tipurilor de ochelari de vedere ai utilizatorilor, cu interferenta minima.
29,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Seria ochelarilor de protectie 3M™ SecureFit™ este compusa din lentile fara rama si brate de ochelari cu lungime fixa. Pentru o protectie sporita, s-a inclus o aparatoare laterala integrata. 
68,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.              Ochelarii 3M sunt realizati pentru a fi purtati deasupra majoritatii ochelarilor de corectie. Au o greutate redusa pentru categoria careia ii apartin.
34,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.            Ochelarii de protectie 3M™ BX™, au un model atractiv, conturat si complet reglabil, sunt conceputi pentru a oferi angajatilor personalizarea completa.
18,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.     Ochelarii de protectie 3M™ Virtua au lentile fara rama si brate cu o lungime fixa. Este inclus un sistem de protectie laterala pentru o protectie suplimentara.
31,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 pereche     Ochelarii de protectie 3M Tora sunt adecvati pentru angajatii care sunt expusi intermitent la zone zgomotoase: in momentul in care antifoanele interne nu sunt utilizate, CCS ajuta la prevenirea pierderii protectiei auditive.
71,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.                   Cu un design modern si elegant, ochelarii de protectie 3M™ 2890 combina performanta, confortul si eleganta si ofera purtatorului un camp vizual excelent. 
15,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 buc.      Ochelari de protectie 3M™ Virtua AP cu lentile incolore, au un aspect placut, atractiv si sunt potriviti atat pentru utilizatorii barbati cat si femei. 
28,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 12 buc/bax     Ochelari de protectie ZEKLER 31 - lentile incolore, anti-zgariere, anti-aburire
50,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 bucata.   
Afisare 1 - 14 din 14 produse