Cosmetice hoteliere 

In aceasta categorie se afla 15 produse.
4,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 bucata. SMOOS Fresh - sapun lichid cu spuma usoara si cremoasa, cu parfum proaspat si revigorant, ce ofera o stare de buna dispozitie.
4,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 bucata. SMOOS Glamour - sapun lichid cu spuma usoara si cremoasa, cu parfum intens, delicat si persistent, ce te transpune intr-un moment de rasfat si relaxare.
4,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 bucata. SMOOS Candy - sapun lichid cu spuma usoara si cremoasa, cu parfum delicat ce confera o minunată senzatie de matase.
20,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 bucata. SMOOS Glamour - sapun lichid cu spuma usoara si cremoasa, cu parfum intens, delicat si persistent, ce te transpune intr-un moment de rasfat si relaxare.
29,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 kit. Sapun hotelier 15 g plisetat din gama Sense este un must-have cu pret accesibil care trebuie sa fie prezent in orice baie hoteliera, avand un design minimalist si simplu care se integreaza facil in orice decor hotelier.
54,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 kit. Sampon hotelier la plic 7 ml din gama Sense este un produs economic insa cu un design simplu, curat, minimalist care nu trebuie sa lipseasca din nicio baie hoteliera, sporind comfortul oaspetilor dumneavoastra.
36,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 kit. Samponul pentru hotel la sticla PET 25 ml din gama Sense este prezentata sub forma unei sticle cilindrice de 25 ml din material PET, insotit de un capac special creat pentru o utilizare facila.
54,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 kit. Gel de dus hotelier la plic 7 ml din gama Sense este un produs economic insa cu un design simplu, curat, minimalist care nu trebuie sa lipseasca din nicio baie hoteliera, sporind comfortul oaspetilor dumneavoastra.
36,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 kit. Gelul de dus hotelier din gama Sense este prezentata sub forma unei sticle cilindrice de 25 ml din material PET, insotit de un capac special creat pentru o utilizare facila.
42,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 kit. Crema de corp hoteliera din gama Sense este prezentata sub forma unei sticle cilindrice de 25 ml din material PET, insotit de un capac special creat pentru o utilizare facila.
38,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 kit. Balsamul de par hotelier din gama Sense este prezentata sub forma unei sticle cilindrice interesante din material PET, insotit de un capac special creat pentru o utilizare facila.
207,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 kit. Oferiti oaspetilor dumneavoastra posibilitatea de a-si face o reparatie rapida, cum ar fi un pantalon desfacut in mod neasteptat, rasufland usurati ca l-au cusut chiar cu nuanta potrivita.
117,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 set. Casca de dus hoteliera este un accesoriu necesar oricarei bai de hotel. Casca de dus hoteliera Sense are un diametru de 43 cm si este ambalata intr-o hartie cerata, este rezistenta la apa si este partial biodegradabila.
131,00 lei
In afara stocului
Pretul afisat valabil pentru 1 kit. Setul igienic hotelier din gama Sense are o formula inedita, evidentiata de ambalajul flowpack din hartie cerata, de culoare alba, impermeabila.
162,00 lei
Pretul afisat valabil pentru 1 kit. Buretele de Pantofi hotelier din gama Sense este accesoriul primordial care va avea grija de incaltamintea clientilor dumneavoastra, oferindu-le acestora o experienta hoteliera completa.
Afisare 1 - 15 din 15 produse