Servicii

Cu o experienta de peste 15 ani, OMCRO S.R.L. vine in intampinarea partenerilor sai cu o serie de servicii care completaza portofoliul de produse comercializat.

Evaluari de riscuri de accidentare, realizate impreuna cu partenerii nostrii, producatori de prim rang in domeniul echipamentelor de protectie, evaluari care nu doar ca vor indica nivelul corect de protectie pentru o aplicatie specifica, ci sunt urmate de o solutie tehnica care sa corespunda unui nivel cat mai optim de cost in uz.

Demonstratii si testari de produse, organizate direct in fluxul de productie a clientilor, care permit evaluarea in conditii reale de exploatare, a beneficiilor care pot fi generate prin adoptarea de noi solutii, care pe langa scaderea costului in expoatare, urmaresc si reducerera timpilor morti, optimizarea de flux si cresterea randamentului in cadrul proceselor respective.

Optimizarea costurilor generate de specificul activitatii fiecarui client, prin adoptarea sisteme de igiena profesionale, care raspund atat exigentelor de calitate specifice, precum si necesatii de eficientizare a arealelor de stocare si resursele umane alocate. Pentru aceste solutii, se pot efectua testari garantate pe buget, care permit clientilor sa valideze eficienta solutiei propuse, intr-un interval de cateva saptamani.

Cresterea eficientei si scaderea costurilor in exploatare prin organizarea de sesiuni de training in care se abordeza procedurile corecte de utilizare a fiecarui produs din cadrul solutiilor propuse de OMCRO S.R.L. si adoptate de client.