Despre noi

Infiintata in anul 2002, OMCRO SRL este deja o companie cu traditie in domeniul distribuitiei sistemelor de igiena profesionala, detergentilor profesionali, echipamentelor de protectia muncii si produselor accesorii ce intervin in procesele de productie si packaging.

In toti acesti ani, OMCRO SRL a dezvoltat si o puternica divizie de servicii de curatenie, ce deserveste la cel mai inalt nivel nume importante din domeniul industrial, lanturi de magazine, cladiri de birouri si nu in ultimul rand segmentul rezidential, in prezent totalizand un numar de peste 300 de angajati.

In prezent, OMCRO SRL, functioneaza cu doua depozite de marfa, la Oradea respectiv la Arad, care deservesc atat cele doua judete, cat si cele limitrofe. Din punct de vedere al suportului acordat clientilor, OMCRO SRL are o echipa de consultanti vanzari care in plus fata de Arad si Bihor, asigura permanenta si in judetul Timis.

Scopul principal al diviziei de distributie este de a asigura acces clientilor sai, la cele mai bune solutii care sa raspunda pe deplin exigentelor si specificului fiecaruia in parte. In acest sens OMCRO SRL a incheiat parteneriate atat cu liderii mondiali din fiecare domeniu deservit, precum si cu producatori locali.

Beneficiind de suportul direct al liderilor din domeniul sistemelor de igiena profesionala, detergentilor profesionali, echipamentelor de protectia muncii precum si de know-how-ul deja consacrat din sfera serviciilor profesionale de curatenie, OMCRO SRL reuseste sa puna la dispozitia clientilor, nu doar o gama variata de produse, ci si consultanta necesara implementarii solutiilor optime, in functie de specificul fiecarui client.

Echipa noastra va sta alaturi pe tot parcusul procesului de selectie a pachetului optim pentru afacerea dumneavoastra, evaluand activ nevoile si cerintele reale specifice domeniului in care activati, astfel incat solutia aleasa sa raspunda obiectivelor de crestere a eficientei si optimizare a costurilor.

Certificari

Certificat ISO  Certificat ISO  Certificat ISO