Livrarea Produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent-Cargus, in maxim 48 ore de la data validarii comenzii, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. Firma.Omcro srl isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore. Comenzile efectute pe platforma magazinului online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarele 48 de ore, cu exceptia zilelor de sambata si duminica zi. Comenzile se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 10 - 17.

Sambata si duminica nu se fac livrari.

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 RON

- 20 RON pentru comenzile sub 300 RON (pret valabil cu livrare prin Urgent-Cargus.)

Tarifele de mai sus se aplica pentru colete cu greutate intre 1-3 kg. In cazul unui colet peste 3 kg, vom contacta clientul in vederea discutarii variantelor de livrare.

Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa informarea telefonica prealabila a clientului, acesta va fi introdus in baza de date a societatii OMCRO si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic: ”TotalClean”.

Receptia produselor

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Firma OMCRO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de firma OMCRO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, cutremure de pamant, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de firma OMCRO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a