AUTOMATE VENDING

OptiVend – sisteme automate de distribuție a produselor

Totul în doar 6 secunde!

Automatele OptiVend sunt sisteme automate de distribuție a produselor, care oferă o soluție convenabilă și eficientă pentru a oferi acces rapid la diferite articole sau produse. Aceste automate pot fi utilizate în diverse medii, atât în birouri, școli, spitale dar și în fabrici de producție sau pe șantiere. Iată câteva caracteristici și avantaje ale automatelor OptiVend:

Solicită Ofertă

Cum funcționează?

1. Prin utilizarea celei mai recente și rapide tehnologii de recunoaștere a cardurilor, sistemul identifică angajatul prin scanarea cardului. Acest sistem poate fi programat pentru a utiliza cardurile proprii de control acces, permițând scanarea și recunoașterea cardului, precum și afișarea drepturilor angajatului pe ecran, totul în doar 1 secundă.
2. Pentru a selecta un articol, angajatul introduce codul corespunzător utilizând tastatura.
3. După selectare, angajatul poate prelua produsul dorit.
4. Datele se sincronizează automat în sistem, asigurând actualizarea informațiilor în timp real.

Automatele OptiVend reprezintă o soluție modernă și practică pentru a oferi acces rapid și ușor la produse.

Contribuie la eficientizarea procesului de distribuție și la satisfacerea nevoilor utilizatorilor într-un mod convenabil.

Solicită Ofertă

Exemple de produse
care se pot distribui prin OPTIVEND

Caută un produs

Sisteme de igienă profesională, detergenți profesionali, echipamente de protecția muncii, produse și accesorii ce intervin în procesele de producție și packaging.