DESPRE NOI

TOTAL CLEAN – Trust Our Team

20 DE ANI DE EXPERIENŢĂ

Omcro SRL – Total Clean este o companie cu capital privat care vizează poziția de lider regional (vestul României) pe următoarele segmente de activitate: servicii de curățenie, distribuția produselor de curățenie (sisteme de igienă, detergenți profesionali, unelte de curățare, accesorii de curățare, echipamente de curățenie), distribuție echipamente de protecția muncii (PPE).

Total Clean birouri
Parcul auto Total Clean

SCURT ISTORIC

2002

Se înfiinţează compania OMCRO SRL, cu sediul în ORADEA, care decide să își desfășoare activitățile sub marca Total Clean.

2004

Obiectivul inițial: furnizarea de servicii profesionale de curățenie pentru segmentul industrial, horeca și spațiile comerciale. Compania începe activitatea de distribuție a produselor de igienă și a echipamentelor de curățenie.

2008

Se deschide punctul de lucru din Arad.

2009

Total Clean obține locul 1, în cadrul companiilor de profil din județul Bihor, titlu menținut an de an până în prezent. Acest titlu a fost acordat de către compania listafirme.ro pentru prima dată.

2011

În vederea maximizării nivelului calitativ de servicii pe care Total Clean le oferă clienților săi, compania decide divizarea operațională în două structuri distincte: divizia de curățenie, respectiv divizia de comerț, căreia îi revine distribuția de echipamente și consumabile cu focalizare pe segmentul de igienă și cel al echipamentelor de protecție.

2012

Total Clean asigură prezența permanentă în Timișoara. Preocuparea continuă pentru creșterea calității serviciilor oferite, se confirmă prin certificarea ISO 9001:2008.

2014

Responsabilitatea pentru mediu și calitatea vieții, puncte esențiale în sfera de valori pe care Total Clean le promovează, devin recunoscute și formal prin certificările ISO 14001:2005 și ISO 18001:2008.

2016

Total Clean realizează lucrări de curățenie de peste 1.000.000 EUR/an, în județele Bihor, Arad si Timiș.

2019

Portofoliul de clienți aflat într-un proces continuu de consolidare și creștere, este deservit de peste 250 de angajați Total Clean.

2020

Dezvoltare teritorială – extinderea activității în județele Cluj și Sibiu.

Caută un produs

Sisteme de igienă profesională, detergenți profesionali, echipamente de protecția muncii, produse și accesorii ce intervin în procesele de producție și packaging.