Showing all 11 results, including child brands

Celtex

Celtex este un brand de produse de igienă și curățenie, specializat în producția de hârtie igienică, prosop de hârtie, șervețele și alte produse similare, inclusiv role medicale de hârtie.

Rolele medicale de hârtie de la Celtex sunt produse de înaltă calitate, special concepute pentru utilizarea în medii medicale și de îngrijire a sănătății.

Compania se concentrează pe dezvoltarea de produse de calitate superioară, care să ofere o igienă adecvată și o curățenie eficientă, fiind potrivite pentru o gamă largă de industrii și aplicații.

Produsele Celtex sunt dezvoltate cu atenție și sunt testate pentru a asigura că oferă cele mai bune rezultate în ceea ce privește curățenia și igiena.

Brandul este angajat în furnizarea de produse de înaltă calitate la prețuri accesibile și în promovarea unui stil de viață sănătos și curat.

Cu produsele Celtex, clienții pot fi siguri că primesc produse de calitate superioară, dezvoltate cu atenție și dedicație pentru a satisface nevoile diferitelor afaceri și aplicații.