Showing all 2 results, including child brands

Cromwell

Cromwell este un brand global de instrumente, unelte și echipamente de protecție, cu o istorie de peste 50 de ani în industria de producție și mentenanță.

Compania oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate, special concepute pentru a răspunde nevoilor diferitelor industrii și aplicații.

Cromwell este dedicat furnizării de produse de calitate superioară la prețuri competitive și promovează un stil de viață activ și productiv prin intermediul produselor sale.

Brandul are o prezență puternică pe piața globală, cu sedii în Europa, Asia și America de Nord, și colaborează cu clienți din diverse industrii, inclusiv producție, construcții, energie, transport și multe altele.

Produsele Cromwell sunt fabricate cu atenție la detalii și sunt testate riguros pentru a se asigura că oferă cele mai bune rezultate în ceea ce privește calitatea, performanța și durabilitatea.

Produsele includ instrumente de măsurare și control, scule manuale și electrice, echipamente de protecție personală și multe altele.

Cu produsele Cromwell, clienții pot fi siguri că primesc instrumente și echipamente de înaltă calitate, dezvoltate special pentru a satisface nevoile lor specifice.