Showing all 7 results, including child brands

Delta Plus

Delta Plus este un brand internațional de echipamente de protecție personală, specializat în producția de produse de înaltă calitate pentru diverse industrii și aplicații.

Compania oferă o gamă largă de produse, inclusiv echipamente de protecție pentru cap, ochi, urechi, mâini, picioare și corp, precum și alte accesorii și echipamente de lucru.

Delta Plus se concentrează pe furnizarea de produse sigure și confortabile, dezvoltate cu atenție la detalii și testate pentru a se asigura că satisfac cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Produsele Delta Plus sunt disponibile în întreaga lume prin intermediul partenerilor de distribuție și sunt utilizate de clienți din diverse industrii, inclusiv construcții, energie, agricultură, industria alimentară și multe altele.

Delta Plus își asumă angajamentul de a furniza produse de înaltă calitate la prețuri accesibile și promovează un stil de viață sigur și sănătos la locul de muncă.

Cu produsele Delta Plus, clienții pot fi siguri că primesc echipamente de protecție personală de înaltă calitate, dezvoltate special pentru a satisface nevoile lor specifice.