Showing 1–32 of 79 results, including child brands

Gojo

Gojo este un brand de renume mondial în producția de soluții de igienă și curățenie, angajat în promovarea sustenabilității prin dezvoltarea de produse inovatoare și eco-friendly.

Compania se concentrează pe reducerea amprentei de carbon și protejarea resurselor naturale, în timp ce oferă produse și soluții de calitate superioară pentru nevoile clienților săi.

Gojo a implementat un program cuprinzător de sustenabilitate care acoperă întreaga sa activitate, de la designul produselor la procesul de producție și distribuție.

Compania utilizează materiale durabile și reciclabile pentru produsele sale și se angajează să reducă emisiile de carbon prin utilizarea energiei regenerabile și a proceselor eficiente din punct de vedere energetic.

De asemenea, Gojo a dezvoltat soluții pentru economisirea de apă și energie, precum și programe de reciclare a produselor și de reducere a deșeurilor. În plus, compania colaborează cu clienții săi pentru a dezvolta soluții personalizate care să reducă impactul asupra mediului și să îmbunătățească eficiența.

Cu produsele eco-friendly de la Gojo, clienții pot fi siguri că primesc soluții de igienă și curățenie de înaltă calitate, care protejează și mediul înconjurător.

-52%
Disponibil la comandă
Prețul inițial a fost: 108,00 lei.Prețul curent este: 52,00 lei.