Showing 1–32 of 57 results, including child brands

Purell

Purell este un brand de înaltă calitate de produse de îngrijire personală și de igienă, care oferă o gamă largă de soluții de dezinfectare a mâinilor și a suprafețelor. Purell este liderul mondial în domeniul său, oferind produse de încredere și eficiente pentru a ajuta oamenii să păstreze curățenia și sănătatea mâinilor și a suprafețelor.

De la geluri și spray-uri de dezinfectare la săpunuri antibacteriene, Purell se concentrează pe dezvoltarea de produse sigure, eficiente și accesibile pentru toți cei care doresc să își protejeze sănătatea. Brandul Purell este sinonim cu calitatea și încrederea în întreaga lume, oferind o gamă largă de produse inovatoare și adaptate nevoilor fiecărui client.

Fie că sunteți în mișcare sau acasă, Purell vă oferă soluții de curățare a mâinilor și a suprafețelor, astfel încât să vă puteți proteja împotriva microbilor și a bacteriilor nocive. Cu produsele sale de calitate superioară și inovatoare, Purell este un brand de încredere și eficient pentru toți cei care doresc să își mențină sănătatea și igiena în mod corespunzător.

-11%
Prețul inițial a fost: 9,00 lei.Prețul curent este: 8,00 lei.
-9%
Prețul inițial a fost: 80,00 lei.Prețul curent este: 73,00 lei.
-9%
Prețul inițial a fost: 33,00 lei.Prețul curent este: 30,00 lei.
-8%
Prețul inițial a fost: 24,00 lei.Prețul curent este: 22,00 lei.
-8%
Prețul inițial a fost: 36,00 lei.Prețul curent este: 33,00 lei.