Showing all 3 results, including child brands

Skydda

Skydda este un brand de echipamente de protecție personală de înaltă calitate, specializat în furnizarea de produse precum încălțăminte de protecție, mănuși, ochelari de protecție, căști și multe altele. Cu o experiență de peste 50 de ani în acest domeniu, Skydda este unul dintre cei mai de încredere furnizori de echipamente de protecție personală de pe piața internațională.

Produsele Skydda sunt proiectate și fabricate cu cele mai înalte standarde de calitate, în conformitate cu reglementările și standardele de siguranță în vigoare.

Brandul se concentrează pe protecția maximă a lucrătorilor și utilizatorilor finali, oferind produse care îndeplinesc cele mai stricte cerințe de siguranță și confort.

Folosind tehnologii de ultimă generație și materiale inovatoare, Skydda oferă o gamă largă de produse de protecție personală care asigură o protecție eficientă împotriva unor riscuri precum căderi, lovituri, expunere la substanțe periculoase și multe altele. De asemenea, Skydda oferă servicii de consultanță specializată și personalizată pentru a ajuta clienții să selecteze cele mai potrivite produse pentru nevoile lor specifice.