Afișez singurul rezultat

Solent

Solent este un brand specializat în furnizarea de soluții eficiente pentru controlul scurgerilor de substanțe periculoase și protejarea mediului înconjurător. Cu o experiență de peste 30 de ani în acest domeniu, Solent este unul dintre cei mai de încredere furnizori de echipamente de prevenire și control al poluării din lume.

Produsele Solent sunt proiectate și fabricate cu cele mai înalte standarde de calitate, pentru a garanta eficiența și siguranța maximă în controlul scurgerilor. Brandul oferă o gamă largă de produse, inclusiv bariere de protecție, kit-uri de intervenție în caz de scurgeri, absorbante de substanțe chimice și multe altele, care îndeplinesc cele mai stricte cerințe de siguranță și conformitate.

Folosind tehnologii de ultimă generație și materiale inovatoare, Solent oferă soluții personalizate și adaptate nevoilor specifice ale clienților, în funcție de tipul și nivelul de risc al substanțelor manipulate și al mediului înconjurător. De asemenea, brandul oferă servicii de consultanță și formare specializate pentru a ajuta clienții să-și dezvolte și să-și implementeze planuri de prevenire și control al poluării.