Showing all 18 results, including child brands

Tana

Produsele de curățenie Tana sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor superioară, fiabilitatea și eficiența în îndeplinirea sarcinilor de curățare și igienizare. Fie că sunteți un proprietar de afacere, manager de întreținere sau un utilizator casnic, brandul Tana oferă o gamă largă de produse adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Gama de produse de curățenie Tana include soluții eficiente pentru igienizarea podelelor, a suprafețelor și obiectelor, precum și soluții pentru curățarea bucătăriei și a băii. De la soluții puternice de curățare și dezinfectare, până la produse de curățare delicate, Tana are o soluție pentru fiecare nevoie.

Brandul Tana este dedicat îmbunătățirii experienței clienților săi, oferindu-le cele mai bune produse și servicii în domeniul curățeniei și igienei. Produsele sale sunt fabricate din materiale de calitate superioară și sunt testate în mod riguros pentru a asigura că oferă performanțe superioare în orice situație.

Produsele de curățenie Tana sunt ecologice, respectând cele mai înalte standarde de siguranță și igienă, și oferind în același timp soluții prietenoase cu mediul înconjurător. Brandul Tana se angajează să ofere produse de curățenie și igienizare care nu doar că satisfac nevoile clienților săi, dar și respectă mediul înconjurător.

Indiferent de nevoile dumneavoastră de curățenie și igienizare, brandul Tana oferă soluții eficiente și ecologice, pentru a răspunde nevoilor clienților săi și pentru a proteja mediul înconjurător. Cu produse de încredere și inovatoare, Tana este alegerea ideală pentru oricine dorește să aibă un mediu curat, igienic și protejat.

-18%
Prețul inițial a fost: 40,00 lei.Prețul curent este: 33,00 lei.