Showing 1–32 of 258 results, including child brands

Tork

Tork este marca a grupului SCA. SCA este lider mondial in manufacturarea produselor de igiena si a produselor pe baza de celuloza, si care ofera produse de igiena personala, servețele si alte tipuri de produse din hartie in aproximativ 100 de tari.

Printre produsele brandului Tork se numără hârtie igienică, prosoape de hârtie, sapunuri, dispensere pentru săpun și alte accesorii pentru baie și bucătărie.

Brandul Tork se concentrează pe dezvoltarea de produse de înaltă calitate care să îndeplinească nevoile consumatorilor, oferind soluții de curățare și igienizare eficiente și fiabile. Produsele Tork sunt ideale pentru o varietate de medii, inclusiv în instituții medicale, birouri, spații comerciale, instituții de învățământ și multe altele.

Tork oferă soluții complete pentru curățarea și igienizarea spațiilor, cu produse care se adaptează nevoilor specifice ale fiecărui mediu. Produsele lor sunt proiectate pentru a fi ușor de utilizat și au o calitate superioară, garantând o experiență de curățare și igienizare de înaltă calitate.

În plus, brandul Tork se concentrează pe protejarea mediului înconjurător și a resurselor naturale, prin dezvoltarea de produse durabile și respectuoase cu mediul. Aceste produse sunt fabricate din materiale reciclate și pot fi reciclate după utilizare.

Alegerile Tork sunt alegeri inteligente pentru cei care caută produse de calitate superioară și eficiente pentru curățarea și igienizarea spațiilor. Cu o gamă variată de produse disponibile, Tork este un partener de încredere în asigurarea unui mediu curat, sigur și igienic.

În concluzie, alegerea produselor Tork este o decizie înțeleaptă atât pentru calitatea produselor, cât și pentru preocuparea lor față de mediul înconjurător.

-9%
Disponibil la comandă
Prețul inițial a fost: 164,00 lei.Prețul curent este: 149,00 lei.
-15%
Prețul inițial a fost: 172,00 lei.Prețul curent este: 146,00 lei.