Showing 1–32 of 81 results, including child brands

Vileda Professional

Vileda Professional este un brand de renume în domeniul produselor de curățenie și igienă, oferind o gamă largă de soluții de curățare profesionale pentru diferite industrii și medii. Produsele lor sunt create pentru a satisface cele mai exigente cerințe de curățare și igienă în ceea ce privește calitatea, eficiența și durabilitatea.

Brandul Vileda Professional se concentrează pe dezvoltarea de produse inovatoare și durabile, care îmbunătățesc productivitatea și calitatea curățeniei. Aceste produse sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat și potrivite pentru orice tip de mediu, inclusiv birouri, spitale, școli, centre comerciale și multe altele.

Printre produsele lor se numără mopuri profesionale, mături, perii și soluții de curățare speciale. Aceste produse sunt proiectate cu tehnologii inovatoare și materiale de calitate superioară, asigurând o performanță excelentă și o durabilitate ridicată.

Mopurile profesionale Vileda sunt proiectate pentru a fi mai eficiente și mai durabile decât mopurile tradiționale, cu capete de mop rezistente și cu o gamă variată de modalități de curățare. Produsele lor de curățare speciale, cum ar fi soluțiile pentru îndepărtarea petelor, sunt de asemenea create pentru a fi eficiente și ușor de utilizat.

Brandul Vileda Professional se concentrează pe dezvoltarea continuă a produselor lor pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale pieței. Produsele lor sunt create cu respectarea standardelor de calitate și siguranță, asigurând astfel o experiență de curățare și igienă superioară.

-43%
Prețul inițial a fost: 270,00 lei.Prețul curent este: 155,00 lei.
-43%
Prețul inițial a fost: 270,00 lei.Prețul curent este: 155,00 lei.