Expedierea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent-Cargus, in termen de 2-5 zile lucratoare de la data validarii comenzii. Firma Omcro srl isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Comenzile efectute pe platforma magazinului online se inregistreaza non stop, confirmarea efectuandu-se in urmatoarele 48 de ore, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. Comenzile se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 10 – 17.

 Sambata si duminica nu se fac livrari.

Costurile de livrare sunt:

  • GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 1000 RON
  • 26 RON pentru comenzile sub 1000 RON (pret valabil cu livrare prin Urgent Cargus.)

 Tarifele de mai sus se aplica pentru colete cu greutate intre 1-3 kg. In cazul unui colet peste 3 kg, vom contacta clientul in vederea discutarii variantelor de livrar

 Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa informarea telefonica prealabila a clientului, acesta va fi introdus in baza de date a societatii OMCRO si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic: ”TotalClean”.

Receptia produselor

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Firma OMCRO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de firma OMCRO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, cutremure de pamant, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de firma OMCRO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de firma OMCRO de la acest client.

Dreptul de returnare a produselor cumparate

Consumatorul are dreptul sa NOTIFICE in SCRIS comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, conform OUG 34/2014 privire la regimul juridic al contractelor la distanta. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator. Consumatorul poate sa-si prezinte reclamatiile in scris la sediul social: Str. Beothy Odon, Nr.14 – Parcul Industrial III, Oradea – Bihor, sau adresa de e-mail: info@totalclean.ro ale comerciantului Omcro Srl, orar: L – V: 09.00-17.00.

 Conform legislatiei in vigoare specificate, RETUR-ul unui produs se poate face numai dupa NOTIFICAREA in SCRIS a comerciantului, in AMBALAJUL ORIGINAL si fara a fi fost FOLOSIT, insotit de toate etichetele si documentele aferente primite in momentul livrarii comenzii. Plata transportului de retur revine in exclusivitate clientului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. sau fara ambalajul original. Adresa de destinatie pentru coletele retur este: Str. Beothy Odon, Nr.14 – Parcul Industrial III, Oradea – Bihor.