Expedierea produselor se va face oriunde în România, prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent-Cargus, în termen de 2-5 zile lucrătoare de la data validării comenzii. Total Clean își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor, înainte de onorarea lor, prin contactarea clienților. Comenzile efectute pe platforma magazinului online se înregistrează non stop, confirmarea efectuandu-se în următoarele 48 de ore, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică. Comenzile se procesează zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 10 – 17.

 Sâmbăta și duminica nu se fac livrări.

Costurile de livrare sunt:

  • GRATUIT pentru comenzile a căror valoare depășește 1000 RON
  • 26 RON pentru comenzile sub 1000 RON (preț valabil cu livrare prin Urgent Cargus.)

Tarifele de mai sus se aplică pentru colete cu greutate între 1-3 kg. În cazul unui colet peste 3 kg, vom contacta clientul în vederea discutării variantelor de livrare.

Daca livrarea nu se poate efectua datorită refuzului sub orice formă a clientului, după informarea telefonică prealabilă a clientului, acesta va fi introdus în baza de date a societății Total Clean și nu va mai putea efectua comenzi pe magazinul online www.totalclean.ro.

Recepția produselor

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

Total Clean își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Total Clean care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, cutremure de pământ, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii române.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Total Clean față de orice client în cazul nelivrarii sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Total Clean de la acest client.

Dreptul de returnare a produselor cumpărate

Consumatorul are dreptul să NOTIFICE în SCRIS comerciantului că renunță la cumpărare, fară penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului, conform OUG 34/2014 privire la regimul juridic al contractelor la distanță. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă, pentru produse, de la data primirii lor de către consumator. În cazul exercitării dreptului de denunțare unilaterală a contractului de către consumator, comerciantul are obligația să ramburseze sumele plătite de consumator fară a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se vă face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator. Consumatorul poate să-și prezinte reclamațiile în scris la sediul social: Str. Beothy Odon, Nr.14 – Parcul Industrial III, Oradea – Bihor, sau adresa de e-mail: info@totalclean.ro ale comerciantului Omcro Srl, orar: L – V: 09.00-17.00.

Conform legislației în vigoare specificate, RETUR-ul unui produs se poate face numai după NOTIFICAREA în SCRIS a comerciantului, în AMBALAJUL ORIGINAL și fară a fi fost FOLOSIT, însoțit de toate etichetele și documentele aferente primite în momentul livrării comenzii. Plata transportului de retur revine în exclusivitate clientului. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc. sau fară ambalajul original. Adresa de destinație pentru coletele retur este: Str. Beothy Odon, Nr.14 – Parcul Industrial III, Oradea – Bihor.